Autowrappen

Autowrappen is het door middel van folie een voertuig opnieuw bekleden. Het voertuig wordt ingepakt met een andere kleur of structuur. Het voertuig krijgt er in ieder geval een geheel nieuwe look door.

Autowrappen is het door middel van folie een voertuig opnieuw bekleden. Het voertuig wordt ingepakt met een andere kleur of structuur. Het voertuig krijgt er in ieder geval een geheel nieuwe look door.

Voor het wrappen van uw auto kunnen alle kleuren gekozen worden. Ook is het mogelijk een structuur aan te brengen zoals carbon. Door een bepaalde structuur aan te brengen krijgt het voertuig een heel realistische uitstraling.

Doordat de folie over de lak van de auto wordt aangebracht kan de lak niet beschadigen. Door een onzichtbare folie aan te brengen wordt het dan ook puur functioneel toegepast.

Autowrappen heeft in het algemeen een zeer positieve werking op de lak van uw voertuig. En de folie kan altijd weer van het voertuig worden verwijderd.

Het beste is een folie te gebruiken van hoge kwaliteit. Bij gebruik van Avery en 3M folie bent u verzekerd van hoge kwaliteit en het resultaat zal daar ook naar zijn.

De folie die wordt gebruikt voor het autowrappen is gegoten vinyl. Doordat de folie van stevige vinyl is en van iedere kleur of bedrukking is te voorzien, zijn er ongekende mogelijkheden in tegenstelling tot auto spuiten.

De keuze voor autowrappen:

  1. er vindt geen verkleuring van de autolak plaats, het beschermt zelfs de originele lak
  2. ook is de folie makkelijk te verwijderen in tegenstelling tot spuitwerk
  3. daarnaast is het meestal goedkoper dan autospuiten
  4. de wrapfolie is krasbestendiger dan autolak
  5. er is een ruime keuze in kleuren en in kleureffecten
  6. het wrappen van een auto kan ook in combinatie met het aanbrengen van reclame.

Bij autowrappen in Apeldoorn bent u verzekerd van uitstekend vakmanschap en het gebruik van de beste folies.

Wij nodigen u uit een bezoek te brengen aan de website en de mogelijkheden van het autowrappen te bekijken:

Autowrappen Apeldoorn

Een Mini gewrapt in zwart met oranje.

Autowrappen in Apeldoorn is onderdeel van Tint your car – autoramen tinten in Apeldoorn